Dobrodošli na našu internet trgovinu. Možete se prijaviti (logirati) ili kreirati korisnički račun.

News

Posted by on Apr 28, 2019 .

Od nedavno su u našoj poslovnici Music Max King Cross, dostupne Cort gitare. Cort počinje s radom 1960. u Južnoj Koreji i danas je jedan od najvećih proizvođača gitara u svijetu.  Osim vlastite linije izrađuju i gitare za ostale poznate brandove. Među njima su Ibanez, Squier, Jackson itd. Poznati glazbenici kao što su Frank Gambale (Chick Corea Elektric Band), Jeff Berlin, Bumbelfoot (Guns N' Roses) sviraju Cort gitare.

Za pregled naše kompletne ponude, kliknite ovdje: CORT

 

Posted by on May 31, 2019 .

S ponosom predstavljamo novitet u trgovini, Yamahu! Dobili smo razne modele digitalnih klavira, pijanina, stage piana i aranžera. Tu su Arius, Clavinova digitalni klaviri za glazbenu školu, PSR serija klavijatura i još puno toga.

Potrčite do Music Maxa i zasvirajte nam pokoju melodiju na novim tipkicama.

Čekamo vas spremni sa osmijehom i svime što vam je potrebno za najbolju svirku.

 

Više o proizvodima na linku :

https://musicmax.hr/index.php?route=product/search&search=yamaha

Posted by on Jun 26, 2019 .

Iz ponude izdvajamo novu seriju NUX BT gitarskih pojačala.

NUX Mighty Lite BT mini - najmanji u seriji, 3W snage, 3 kanala, ugrađeni efekti, Bluetooth za povezivanje s mobilnom aplikacijom, mogućnost rada na baterije. 

NUX Mighty 20 BT , modeling pojačalo, 8 inčni zvučnik, 20W snage, 4 kanala ugrađeni efekti, Bluetooth

NUX Mighty 40BTmodeling pojačalo, 10 inčni zvučnik, 40W snage,3 band EQ, 4 kanala ugrađeni efekti, Bluetooth

NUX B-3 wireless mikrofonski sistem s integriranom Li-ion baterijom, 6 kanala, domet do 30 metara.

NUX B-2 wireless  2.4GHz gitarski sistem, domet do 15m

Kompletnu...

Posted by on Jul 28, 2019 .

Thomastik-Infeld GmbH je osnovan 1919. godine od strane Dr. Franz Thomastika i Otta Infelda. Već 100 godina proizvode vrhunske žice za violinu, violončelo, kontrabas te ostale gudačke i trzalačke instrumente. Brojni poznati glazbenici koriste Thomastik žice, neki od njih su; Aleksey Igudesman, Pinchas Zukerman, David Finckel, Avishai Cohen, George Benson​ i mnogi drugi. 

U ponudi imamo Dominant, Vision, Peter Infeld, Alphayue, Spirit žice za violinu, Versum solo, Spirocore, SuperFlexibile žice za violončelo, Belcanto ,Spirocore žice za kontrabas. Za gitaru tu su Plectrum, Superlona, Power Brights, Jazz Swing i Jazz Bebop...

Posted by on Aug 18, 2019 .

Počinje škola i klinci su spremni za učenje novih vještina i poliranje onih već stečenih. Ako imaju ikakve veze sa glazbom znaju da trebaju svratit u MusicMax po svoj novi komad opreme.  Ako vas još nismo uvjerili da nas posjetite bacite klik na link i proučite što se nudi.

KLAVIRI

GITARE

GUDAČI

PUHAČI

 

Budi i ti kul uz Back 2 School.

 

Posted by on Apr 02, 2019 .

Stigao nam je novi model stage piana Casio Privia PX-S1000!

Novi osnovni modeli u seriji PX-S su najkompaktniji prijenosni digitalni klaviri s hammer actionom i 88 tipki.

PX-S1000 ima mnogo toga za ponuditi: nove tipke Smart Scaled Hammer Action daju autentičan osjećaj sviranja. Zahvaljujući novom zvučničkom sustavu i raznim značajkama kao što su Bluetooth audio ili Chordana Play za piano aplikaciju, PX-S1000 je vrhunski instrument za igru kod kuće i u pokretu.

PX-S1000 ima 60 pjesama za vježbanje, 18 zvukova, metronom, split i layer funkcija, damper resonance.

 

 

Posted by on Mar 20, 2019 .

Zahvaljujući praktičnoj "one-touch" (jednim dodirom) infracrvenoj sinkronizaciji  i lako čitljivim LCD zaslonima s visokim kontrastom, bežični sustavi UHF U300® serije postavljaju se brzo i intuitivno.

Dizajnirani u Njemačkoj, možete birati ručne, naglavne, lavalier i clip-on mikrofone te gitarske sisteme. Bodypackovi i ručni odašiljači imaju prikladne indikatore baterije, dok se izlaz iz prijemnika može prebaciti iz uravnotežene linije u neuravnoteženu razinu instrumenta.

Sustavi serije U300® osiguravaju izlaznu snagu od 10 mW, frekvencijski raspon do 25 HZ kako bi se mogle koristiti peterožičane bas gitare s...

Posted by on Feb 22, 2019 .
Pozdrav, dragi prijatelji MusicMaxa, na 25. obljetnicu želimo vam predstaviti dvije strane iste priče, priču o gitari, stoga vas pozivamo na sljedeću kliniku koja će se održati 14.3. u 19h u našoj trgovini. Gosti su Primož Grašič i Tomaž Šinko. Primož će nam pokazati različite tehnike sviranja, različite vježbe, ukratko, podijelit će nam tajne kako bismo postali bolji gitaristi. Tomaž će nam, s druge strane, pokazati tehnički aspekt gitare kao instrumenta, kako se pravilno brinuti o gitari i što učiniti kako bismo dobili najviše od nje. Svatko tko želi još bolje upoznati gitaru je pozvan!
 
P.s. Prvih 15...

Tradicija - od 1994

Više od 20 godina sa Vama!

Više o nama...

Sigurnost kupnje

×

Sigurnost kupnje

15 dana za povrat robe

Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe u roku 15 dana u sljedećim slučajevima:

Prodavatelj će odobriti zamjenu ili povrat robe kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac.

Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom i garancijom.

Besplatna dostava

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300kn

Pouzdani trgovac

×

Pouzdani trgovac

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300 kn

Omogućeno besplatno podizanje naručene robe u našoj poslovnici.

Više u Dostava.

Tradicija - kvaliteta

×

Tradicija - kvaliteta

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

Više o nama...

×
×


fv6       545,87 msE-novosti
Hrvatski

* E-mail:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više):