Dobrodošli na našu internet trgovinu. Možete se prijaviti (logirati) ili kreirati korisnički račun.

News

Posted by on Mar 01, 2018 .

Ibanez - gitarsko brand ime koje nije potrebno posebno predstavljati. Od 1957 godine žari i pali pozornicama diljem svijeta. Music Max Vam predstavlja raznovrsnu ponudu električnih i bas gitara ovog prestižnog branda! 

Od električnih gitra nudimo Vam modele: RG350 DXZ, AS73G, AR-325, RC320 WNS, GRG250DX. Od bas gitara nudimo Vam modele: GSR200TR, SR300EB, SR500BM.

Ponuda Ibanez asortimana na linku: http://musicmax.hr/IBANEZ 

 

Ibanez RG350DXZ

 

Ibanez AS73G

 

Ibanez AR-325DBS

 

 

Ibanez RC320WNS

 

Ibanez IJRG200 U Pack

 

Ibanez GRG250DX

Posted by on Mar 27, 2018 .

Posted by on Apr 19, 2018 .

 

 

CTX-700

 

Model koji puno obećava i to uz pristupačnu cijenu. Predstavljen je na NAMM-u 2018.
Što ovaj model izdvaja od konkurencije?

Kvalitetan i prirodni zvuk daje mu tehnologija AiX (Acoustic inteligent expresion).
To je prva serija Casio klavijatura koja se koristi tom tehnologijom. Omogučava da akustični instrumenti zvuče prirodno i daje puno raznih mogućnosti. )Npr. Gitara,Klavir,Bubnjevi i razno razni perkusijski instrumenti)
Pomoću DSP-a (digital signal procesora) koristi razne algoritme iz kojih dobiva čisti zvuk bez ikakvih smetnji iako je zvuk pojačan do kraja.

 

 

Dolazi...

Posted by on Apr 21, 2018 .

Za večinu svirača ukulelea low G žice su misterij. Dok neki svirači još uvijek koriste standardno uglašavanje (high g), low  g žica postaje nova opcija. Dakle, koja je razlika između low g i high g žice?

 

High g ukulele žica

High g žica  je standardni način uglašavanja ukulelea. On ga čini neobičnim uzorkom uglašavanja žičanih instrumenata gdje tonovi idu redoslijedom viši-niži-viši. Naziva se još i "uvučeno" uglašavanje.

Zbog toga, high g je najbolji odabir za više tradicionalni havajski ritam ili campanella. Drži tonove akorda "bliže" radi boljeg oblikovanja zvuka. 

 

Low g ukulele...

Posted by on May 26, 2018 .

Stigla nam je nova pošiljka D'Addario žica i Planet Waves pribora. Iz ponude izdvajamo:

Planet Waves PW-CT-20 - kromatski pedal tuner. Krase ga brza i precizna detekcija nota, veliki  display u boji, mogućnost kalibracije. Tuner je true bypass tako da neće "farbati" Vaš ton.

Planet Waves DIY Solderless pedalboard cable kit - izradite sami svoje patch kablove za povezivanje pedala bez potrebe za ljemljenjem.

D’Addario NYXL žice za električnu gitaru lakše se bendaju, glasnije su i ostaju dulje u štimu nego bilo koje žice koje ste svirali ranije. Smišljene, usavršene i proizvedene u D´Addariu u New Yorku. Zbog...

Posted by on Jun 11, 2018 .

Norderstedt, 6. lipnja 2018. – Nakon posjeta Cory Henryja štandu CASIA tijekom glazbenog sajma Musikmesse, gdje je predstavljena nova serija klavijatura CT-X, dolazi do nastavka uspješne suradnje: CASIO danas izdaje novi videospot s Cory Henryjem na klavijaturama novog sintesajzera CT-X5000.

Video je snimljen u Frankfurtu na Majni u „svjetlećoj čahuri” u obliku cepelina, duljine 16 metara, koja je bila postavljena na zelenoj površini u Niebelungenallee u frankfurtskom kvartu Nordend tijekom manifestacije „Luminale 2006”.

 

Klavijatura je dostupna odmah u našoj trgovini ili na https://musicmax.hr/p22040hr

Posted by on Jun 17, 2018 .

Stiže nam ljeto!

Pred nama je vrijeme godišnjih odmora, druženja, putovanja i dobre zabave. Kako bi zabava bila potpuna, nudimo Vam veliki izbor Flight i Veston ukulelea. Već od 188,55kn možete odabrati između veselih i šarenih  sopran modela dostupnih u više različitih boja Veston KUS ili po cijeni od 292,00kn Flight TUS modela. Uživajte u ljetu i uhvatite naš popust, a uz dobru svirku, možda i kojeg komada! :)

 

 

Posted by on Jul 22, 2018 .

Ljeto nam je stiglo, a s njim i noviteti od Flight Guitars! Ponosno Vam predstavljamo nove modele električnih gitara u seriji EST 11, model V2. To su gitare punog tijela u stratocaster stilu, u mini dimenziji - manje tijelo i kraća skala. Dostupne u četiri boje: crvena, crno bijela, crna sunburst. Flight električne gitare pokazale su se najboljim odabirom za one koji tek počinju svirati, ali i za one malo naprednije i zahtjevnije svirače. Obzirom da ima manje tijelo, ove električne gitare su odličan odabir za djecu. Dostupni modeli već od 712,50 kn!  Također jedan od noviteta je model Flight EIB-10,  svojim dizajnom podsjeća...

Tradicija - od 1994

Više od 20 godina sa Vama!

Više o nama...

Sigurnost kupnje

×

Sigurnost kupnje

15 dana za povrat robe

Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe u roku 15 dana u sljedećim slučajevima:

Prodavatelj će odobriti zamjenu ili povrat robe kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac.

Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom i garancijom.

Besplatna dostava

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300kn

Pouzdani trgovac

×

Pouzdani trgovac

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300 kn

Omogućeno besplatno podizanje naručene robe u našoj poslovnici.

Više u Dostava.

Tradicija - kvaliteta

×

Tradicija - kvaliteta

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

Više o nama...

×
×


fv6       614,17 msE-novosti
Hrvatski

* E-mail:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više):