nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

OSTANI DOMA I NARUČI PREKO WEBA - BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN... IMAŠ PITANJE, NAZOVI ILI PIŠI  *** KLIKNI OVDJE***
0

Pribor za ukulele

Top Seller
ON STAGE UPK300 (3) set trzalica za ukulele ON STAGE UPK300 (3) set trzalica za ukulele

OSS UPK300 je set od 3 filcane trzalice za ukulele u različitim bojama.  Mekani materijal izrade je u ovom slučaju čvrst, ali fleksibilan. Fillcane t..

37 kn

Kyser kapodaster  namijenjen za banjo, mandolinu i ukulele crne boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu  made ..

147 kn 155 kn

Flight Soundwave Pickup System, sistem za ukulele, napravljen je tako, da nudi maksimalnu iskorištenost intrumenta i vašeg stila sviranja. Soundwave n..

998 kn 1.050 kn

Top Seller
ON STAGE GSA70B BLK remen za ukulele ON STAGE GSA70B BLK remen za ukulele

OSS GSA70B je remen za ukulele kompatibilan sa svim ukulelama sa standardnom zvučnom rupom, izrađen od čvrstog, izdržljivog najlonskog materijala. Diz..

31 kn

Kyser kapodaster KULEA: posebno namijenjen za ukulele šarene boje izrađen od aluminija, lagan čvrste izrade sa izdržljivom oprugom quick change..

149 kn

FLIGHT TINY6;The small amp provides four to five hours of juice while on the beach or at home. The amp is housed in a sleek maple-effect case, and the..

315 kn 332 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Marigold remen za ukulele FLIGHT S35 Marigold remen za ukulele

FLIGHT S35 MARIGOLD je remen za ukulele geometrijskog uzorka u pješčanim bojama. Podesive je duljine, sa visokokvalitetnim kožnim krajevima. FLIGHT S3..

75 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Sunset Elise Ecklund remen za ukulele FLIGHT S35 Sunset Elise Ecklund remen za ukulele

FLIGHT S35 SUNSET je remen sa ukulele s motivom zalaska sunca, kreiran u suradnji s Elise Ecklund. Ovaj "signature" remen svijetlih pastelnih boja sav..

100 kn

Flight nastavlja svoju suradnju sa YouTube zvijezdom Elise Ecklund s vrlo kvalitetnim kapodasterom. Okvir kapodastera izrađen je od aluminija, ljubiča..

81 kn

FLIGHT TINY6;The small amp provides four to five hours of juice while on the beach or at home. The amp is housed in a sleek maple-effect case, and the..

315 kn 332 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Sakura remen za ukulele FLIGHT S35 Sakura remen za ukulele

FLIGHT S35 SAKURA je remen za ukulele očaravajućeg cvijetnog dizajna na tamnoj podlozi. Podesive je duljine, sa visokokvalitetnim kožnim krajevima. FL..

74 kn

FLIGHT FHU-BK; New to the range of accessories is the Flight humidifier which will ensure you can play all year round, whatever the climate.Item No.: ..

85 kn

OSS GA250 ovlaživač za ukulele je vrlo važan dio održavanja Vašeg instrumenta u najboljoj formi i kondiciji! Zimi, vaše su ukulele izložene izuzetno s..

30 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Tempo remen za ukulele FLIGHT S35 Tempo remen za ukulele

FLIGHT S35 TEMPO je remen za ukulele tamnog stiliziranog uzorka. Podesive je duljine, sa visokokvalitetnim kožnim krajevima. FLIGHT S35 remeni izgleda..

75 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Arcana remen za ukulele FLIGHT S35 Arcana remen za ukulele

FLIGHT S35 ARCANA je remen za ukulele neobičnog geometrijskog uzorka koji stvara privid optičke iluzije trodimenzionalnog izgleda. Podesive je duljine..

76 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Granada remen za ukulele FLIGHT S35 Granada remen za ukulele

FLIGHT S35 GRANADA je remen za ukulele sa uzorkom arapske palače Alhambra u španjolskom gradu Granadi. Podesive je duljine, sa visokokvalitetnim kožni..

76 kn

FLIGHT nudi dodatnu opremu za ukulele po pristupačnim cijenama, kao naprimjer ovaj FLIGHT FLUST01-BK stalak. Izrađen od laganog aluminija što ga čini ..

109 kn

OSS GS5012 je stalak za 12 ukulela, za zaštitu i čuvanje instrumenata. Široka baza osigurava stabilnost i ravnotežu za pouzdanu potporu instrumenata, ..

443 kn 466 kn

Top Seller
FLIGHT S35 Surf remen za ukulele FLIGHT S35 Surf remen za ukulele

FLIGHT S35 SURF je remen za ukulele koji odgovara dizajnu TUS-25 Surf Travel ukulelea. Uhvatite valove s novim elegantnim dizajnom inspiriranim oceano..

75 kn

Your wooden stringed instruments deserve to be protected.They are investments that require steps to ensure their value grows over time. The Kyser Life..

136 kn

OSS GS6000B stalak prikladan je za ukulele, violinu, violu, mandolinu, i slične instrumente. Većina podnih stalaka u punoj veličini jednostavno su pre..

89 kn

FLIGHT FC-SV je kapodaster za ukulele, izrađen od aluminija, koji omogućuje jednostavno podešavanje i preciznu intonaciju na svim pozicijama. Zahvalju..

58 kn

FLIGHT FC-GD je kapodaster za ukulele, izrađen od aluminija, koji omogućuje jednostavno podešavanje i preciznu intonaciju na svim pozicijama. Zahvalju..

58 kn

FLIGHT FC-RD je kapodaster za ukulele, izrađen od aluminija, koji omogućuje jednostavno podešavanje i preciznu intonaciju na svim pozicijama. Zahvalju..

58 kn

FLIGHT FC-BK je kapodaster za ukulele, izrađen od aluminija, koji omogućuje jednostavno podešavanje i preciznu intonaciju na svim pozicijama. Zahvalju..

56 kn

LEVYS M20PDX Blk remen za ukulele

Features Levy’s 1 5/8″ wide black neoprene classical/ukulele strap.Adjustable to 36″.Garment leather backing, nylon webbing, plastic sound-hole hook ..

370 kn 389 kn

Prikazano 1 do 26 od 26 (1 Stranica)

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::