nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

OSTANI DOMA I NARUČI PREKO WEBA - BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN... IMAŠ PITANJE, NAZOVI ILI PIŠI  *** KLIKNI OVDJE***
0

Dječja glazbala

Ovaj set udaraljki sastoji se od sedamnaest drvenih dijelova. (Osim triangla). Prigodan za djecu i mlade! shaker maracas - 1 par tamburin srednje..

668 kn 703 kn

Top Seller
CASIO SA46 MINI KLAVIJATURA ZA DJECU CASIO SA46 MINI KLAVIJATURA ZA DJECU

Originalne upute za upotrebu na hrvatskom jeziku dobivate samo uz Casio klavijature kupljene kod ovlaštenih prodavača u Hrvatskoj!  Uz kupnju klavija..

379 kn 399 kn

Top Seller
FLIGHT FB-45 MINI BONGO

Bongo- afro kubanski udaralački instrument. Sastoji se od dva manja spojenja bubnja. Udara se najčešće rukom, a svira se tako što se udara rubova prst..

283 kn 298 kn

Top Seller
FLIGHT FPS-10 SET UDARALJKI 10 KOMADA FLIGHT FPS-10 SET UDARALJKI 10 KOMADA

FPS-10- dijelni set udaraljki izrađen od drveta. U setu se nalaze: Guiro Marakas -par Kastanjete-par Metalofon Shaker jaje - par Zvončići Ta..

323 kn 340 kn

Flight C-120 1/2 je popularan model klasične gitare za početnike, namijenjen mlađem uzrastu od 5-7 godina. U svom cjenovnom rangu odlikuje se vrlo dob..

744 kn 783 kn

Flight EST11 mini električna gitara (3/4 veličina). Mali stratocaster koji svira kao "veliki"! Idealan poklon za Vaše najmlađe. Uz gitaru preporučuje..

720 kn 758 kn

Maracas - popularno nazvan rumba shaker. Kubanskog porijekla, koristi se u Latino američkoj i karipskoj glazbi. Instrumen je sličan zvečki. Unutrašnj..

65 kn

Drvena čegrtaljka Flight FRW-115N

Raglja je jedan od najstarijih drvenih instrumenata među mnogim narodima svijeta. Raglja se svira na dva načina. Prvi način je da držite raglju za nje..

54 kn

Glazba je važna za djetetov razvoj.  Razvija sluh, vizualne vještine, osjetilne vještine, pridonosi razvoju razmišljanja. Ako želite da Vaša djeca raz..

160 kn

Top Seller
FLIGHT FM8S METALOFON 8 METALNIH PLOČICA FLIGHT FM8S METALOFON 8 METALNIH PLOČICA

Metalofon pripada u udaračke instrumente. Sastoji se od metalnih pločica koje daju svijetli i prodoran zvuk. Instrument se koristi kao solo instrumen..

74 kn

Top Seller -8%
CASIO SA76 MINI KLAVIJATURA ZA DJECU CASIO SA76 MINI KLAVIJATURA ZA DJECU

Originalne upute za upotrebu na hrvatskom jeziku dobivate samo uz Casio klavijature kupljene kod ovlaštenih prodavača u Hrvatskoj! CASIO SA-76 je ide..

494 kn 537 kn

Top Seller
FLIGHT FFP-1 BLOK FLAUTA

FFP-1 blok flauta odličan je izbor za dijete ili za odraslu osobu koja želi uroniti u svijet glazbe. Blok flauta je vrlo jednostavna za naučiti svirat..

25 kn

Top Seller
FLIGHT FPS-6V SET UDARALJKI 6 KOM FLIGHT FPS-6V SET UDARALJKI 6 KOM

Percussion set - udaraljke, izrađene od eko friendly materijala. U setu se nalazi 6 instrumenata u šarenim bojama: par drvenih shakera, okrugli tambur..

171 kn 180 kn

FLIGHT FM 8-1 METALOFON 8 METALNIH PLOČICA

Metalofon pripada u udaračke instrumente. Sastoji se od metalnih pločica koje daju svijetli i prodoran zvuk. Instrument se koristi kao solo instrumen..

110 kn

Glazba je važna za cjelokupan razvoj Vašeg djeteta. Razvija zvukovne, vizualne, male i velike motoričke sposobnosti. Ako želite da razviju smisao za g..

160 kn

Top Seller
FLIGHT FM 25 METALOFON 25 METALNIH PLOČICA FLIGHT FM 25 METALOFON 25 METALNIH PLOČICA

Metalofon - vrsta ksilofona. Razlika je što su pločice izrađene od metala. Instrument se može korisititi solo ili u ansamblu. Metalofon pomaže u razv..

257 kn 270 kn

Set perkusija koji se sastoji od: 2 Maracasa, 1 par kastanjeta, 1 tamburin, torbica za set.Item No.: FPS-3Y..

140 kn

HOHNER PVC SPEEDY USNA HARMONIKA

Specifikacije: Reed plates (material, thickness): brass, 0.9 mmSpecifikacije II: Reeds (number, material): 8, brassSpecifikacije III: Comb (finish): p..

42 kn

Maracas - popularno nazvan rumba shaker. Kubanskog porijekla, koristi se u Latino američkoj i karipskoj glazbi. Instrumen je sličan zvečki. Unutrašnj..

65 kn

FLIGHT FCW-9N KASTANJETE

Kastanjete, par. Izrađene od drveta.Boja: Boja drvaItem No.: FCW-9N..

46 kn

Top Seller
FLIGHT FM 8-3 METALOFON 8 METALNIH PLOČICA FLIGHT FM 8-3 METALOFON 8 METALNIH PLOČICA

Flight Metalofon. Bilo da želite uvesti Vašeg mališana u svijet glazbe ili samo za igru, Flight metalofon je idealan alat! 8 metalnih pločica u ra..

97 kn

FLIGHT TC6C ČEGRTALJKA

Čegrtaljka je instrument kojeg sviraju perkusionisti. Gornji dio instrumenta koji sadrži pločice unutar kućišta, koji je  pričvrščen za drvenu ručku. ..

79 kn

Prikazano 1 do 22 od 22 (1 Stranica)

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::