nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

ZA PRAVILNI PRIKAZ VALUTE, MOLIMO DA IZBRIŠETE PREDMEMORIJU (CACHE), KOLAČIĆE I POVIJEST PRETRAŽIVANJA.
Veliki Kyser kapodasteri i dodaci

Veliki Kyser kapodasteri i dodaci

  • 16 September, 2019
  • 209
  • 0


Kvalitetni dodaci omogućuju glazbeniku da lako svira i održava instrument u vrhunskoj formi. Brend Kyser nudi profesionalne kapodastere za raznovrsne gitare i visokokvalitetne dodatke i sredstva za čišćenje za održavanje glazbenih instrumenata. U našoj ponudi naći ćete kapodastere za klasične, akustične i električne gitare. Kapadasteri za ukulele, banjo i mandolinu te posebni kapodasteri koji pritišću samo odabrane žice. Za potpuni pregled raspona kapodastera, kliknite na vezu: KAPODASTRI KYSER.


Ovlaživači Kyser:

Ovlaživač je izuzetno važan dodatak instrumentu, najviše oštećenja drvenih instrumenata nastaje zbog problema s premalo vlage. Ovlaživač održava instrument u optimalnom stanju, čime izbjegava promjene na instrumentu i oštećenja zbog suhoće drva. Dostupni su ovlaživači akustične i klasične gitare i ukulele.

Oprema za čišćenje Kyser-a:

Kyser ima izvrsne proizvode za čišćenje i njegu gitarskog vrata. Osnovni set uključuje lak za čišćenje površine instrumenata, sredstvo za čišćenje i očuvanje žica, limunovo ulje za održavanje hvataljke gitare. Redovito čišćen i održavan instrument će vam donijeti zadovoljstvo, a također će bolje sačuvati njegove vrijednost i tehničke karakteristike.Kyser, sve što ti treba za instrument!


Napiši komentar

Napomena: HTML nije preveden!

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::