Dobrodošli na našu internet trgovinu. Možete se prijaviti (logirati) ili kreirati korisnički račun.

Max Club uvjeti

MAX KLUB pristupna izjava

1. članak
Člansku iskaznicu Max Cluba (u nastavku: članska iskaznica) može dobiti svaka fizička osoba, koja ispuni prijavnicu (u nastavku: član). Član s potpisom prijavnice ali i prijavom u klub preko weba  prihvaća opća pravila MaxCluba.
Članstvo u klubu je besplatno.

2. članak
Izdavač i vlasnik članske iskaznice je Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec (u nastavku: Music Max).

3. članak
Član se obvezuje, da će s članskom iskaznicom postupati savjesno. Članska iskaznica vrijedi do prekida sa strane Music Max bez obrazloženja ili do ispisa člana  iz Max Kluba. Gubitak ili krađu članske iskaznice  član prijavljuje na info@musicmax.hr ili na adresu Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec, s naznakom Max Club.

U slučaju zlouporabe članske iskaznice Max Glazbala d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost.

4. članak
Članska iskaznica glasi na ime člana.

Članska iskaznica donosi pogodnosti pri kupnji posebno  označenih klubskih artikala i proizvoda, koji su objavljeni u katalogu na web stranicama www.musicmax.hr te u ostalim tiskanim i elektronskim medijima Music Max-a i prodajnih mjesta tvrtke Music Max.
Član  upotrebljava člansku iskaznicu  samo pri kupnji u trgovinama  Music Max.
Music Max se obvezuje, da su sve informacije, objavljene na klubskim stranama i elektronskom katalogu točne i ažurne. Slike objavljene u web katalogu su simbolične.

5. članak
Music Max jamči za pravne i stvarne greške na artiklima, zato reklamacije, garancije i pritužbe, koje se nađu na klubskim artiklima, koje član rješava s tvrtkom Music Max. Reklamacije i pritužbe, koje se odnose na članstvo u  klubu, rješava uredništvo kluba.

6. članak
Član se može pijaviti za primanje obavijesti o novostima, događajima, nagradnim igrama, zanimljivostima i djelovanju Max kluba ili spremiti osobne podatke u svojem profilu na web stranicama www.musicmax.hr ili poštom na adresu Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec, s oznakom Max Club.

7. članak 
Član dozvoljava upotrebu svojih osobnih podataka za namjene  aktivnosti Max Cluba. Aktivnosti uključuju uporabu osobnih podataka za namjenu trgovine i reklamiranja (obaviještavanje o novostima, događajima, akcijama, nagradnim igrama, slanje reklamne pošte, e-časopisa, SMS poruka, e-mailova, izvedba i organizaciju nagradnih igara te za druge potrebne namjene), statističke analize, kategoriziranje članova, slanje pozivnica, anketiranja, izvlačenja i podjele nagrade nagrađenima, objave nagrađenih i elektronskim i tiskanim medijima, slanja  SMS obavijesti na završetku SMS nagradnih igara itd. Član može u svakom trenutku zatražiti trajni ili trenutni prekid upotrebe osobnih podataka u prije navedene svrhe. Sve prikupljene podatke Music Max će čuvati i s njima postupati u skladu s zakonom o osobnim podatcima.

8. članak
Music Max zadržava pravo izmjene pravila  Max Cluba . O svim promjenama Music Max će obavijestiti članove sukladno njihovoj prijavi. Razumije se, da se član slaže s promjenama, i da se po prijemu obavijesti o promjenama neće ispisati iz Max Cluba .

9. članak
Pravila Max Cluba vrijede od 1. lipnja 2009.

Tradicija - od 1994

Više od 20 godina sa Vama!

Više o nama...

Sigurnost kupnje

×

Sigurnost kupnje

15 dana za povrat robe

Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe u roku 15 dana u sljedećim slučajevima:

Prodavatelj će odobriti zamjenu ili povrat robe kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac.

Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom i garancijom.

Besplatna dostava

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300kn

Pouzdani trgovac

×

Pouzdani trgovac

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

×

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 300 kn

Omogućeno besplatno podizanje naručene robe u našoj poslovnici.

Više u Dostava.

Tradicija - kvaliteta

×

Tradicija - kvaliteta

Maksimalna sigurnost

Oznaka CERTIFIED SHOP je nacionalna oznaka povjerenja koja potvrđuje da je web trgovina sigurna i pouzdana te da joj kupci mogu vjerovati.

U tom smislu, oznaka je vodič koji vodi potrošače kroz web trgovine koje posluju u skladu sa standardima, upotrebljavaju dobre prakse te na taj način nude visoku kvalitetu usluge. Više o ...

Više o nama...

×
×


fv6       553,40 msE-novosti
Hrvatski

* E-mail:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više):