0

BOSS RC202 LOOP STATION

 • Raspoloživost: Dostupno odmah
 • Proizvođač: BOSS
 • Šifra proizvoda: RC202

 • Web cijena:

  2.225,00 kn

  Cijena na rate:

  2.342,11 kn

  * Štedite:

  5%

 • Bez poreza: 1.780,00 kn

Trenutačna zaliha
* Popusti vrijede samo za online narudžbe, plaćanje gotovinom, jednokratno plaćanje karticom u našoj poslovnici ili plačanje virmanom.

Boss RC-202 je odličan za klupske nastupe, glazbenike koji se bave elektronskom glazbom ili za beatboxere. Opremljen je sa snažnim Boss looping opcijama i multiefektima posebno razvijenim za RC seriju. Baziran na popularnom RC-505 Loop Stationu, dvokanalni RC-202 ima 4 ulaza i 4 efekta koje možete koristiti istovremeno, a loopovi se mogu snimati u realnom vremenu kako bi stvorili jedinstveni zvuk tokom svirke. Kada ga proširite sa foot controlerom ili MIDI uređajima dobivate idealan looper za gitariste ili klavijaturiste čije su ruke zauzete tokom svirke.

Imate mogućnost spremanja 64 fraze (8 memorija u 8 banki), XLR mikrofonski ulaz sa fantomskim napajanjem za kondenzatorske mikrofone, mono/stereo ulaze i stereo AUX ulaz, a tu je i 17 ugrađenih ritmova. Svoje snimljene fraze možete importirati/exportirati u vaš omiljeni software za snimanje i nastaviti obradu vaših traka.


Tipovi efekata: Looper
Nazivni izlazni nivo: -10
Izlazna impendacija: 1
Napajanje: AC Adaptor
Potrošnja struje: 400
Širina: 239
Visina: 55
Dubina: 175


Item No.: RC202

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::