nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

OSTANI DOMA I NARUČI PREKO WEBA - BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN... IMAŠ PITANJE, NAZOVI ILI PIŠI  *** KLIKNI OVDJE***

Kapodasteri

Top Seller
FLIGHT FAC-1 kapodaster za akustičnu gitaru

FLIGHT FAC-1 je kapodaster za akustičnu gitaru, sa oprugom za brzu izmjenu i podešavanje čak i tijekom sviranja!Boja: Srebrna Item No.: FAC..

64 kn

Top Seller
DUNLOP 83CN kapodaster za akustičnu gitaru DUNLOP 83CN kapodaster za akustičnu gitaru

DUNLOP 83CN je zakrivljeni kapodaster za akustičnu gitaru, koji Vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu tonaliteta laganim pritiskom ruke. Snažna op..

152 kn 160 kn

Top Seller
FLIGHT FCC-1 kapodaster za klasičnu gitaru

FLIGHT FCC-1 je kapodaster za klasičnu gitaru, sa oprugom za brzu izmjenu i podešavanje čak i tijekom sviranja!Boja: Srebrna Item No.: FCC-1..

60 kn

Top Seller
DADDARIO Planet Waves PW-CP-09 TRI-ACTION BLK kapodaster za akustičnu /električnu gitaru DADDARIO Planet Waves PW-CP-09 TRI-ACTION BLK kapodaster za akustičnu /električnu gitaru

PLANET WAVES PW-CP-09 je kapodaster za akustične i električne gitare iz D'Addario NS Tri-Action serije kapodastera. Konstrukcija PW-CP-09 osigurava iz..

166 kn 175 kn

Ernie Ball 9600 Axis Capo ima ergonomski dizajn i omogućuje brzu i preciznu promjenu tonaliteta instrumenta dodirom jedne ruke. Dizajn s dvostrukim r..

99 kn

Ernie Ball 9601 Axis Capo ima ergonomski dizajn i omogućuje brzu i preciznu promjenu tonaliteta instrumenta dodirom jedne ruke. Dizajn s dvostrukim r..

97 kn

Ernie Ball 9603 Axis Capo ima ergonomski dizajn i omogućuje brzu i preciznu promjenu tonaliteta instrumenta dodirom jedne ruke. Dizajn s dvostrukim r..

110 kn

PLANET WAVES PW-CP-02 je kapodaster za akustične i električne gitare, sa 6 ili 12 žica. Izrađen je od aluminija, a patentirani mehanizam omogućuje pre..

150 kn

Top Seller
DUNLOP 83CB Blk kapodaster za akustičnu gitaru DUNLOP 83CB Blk kapodaster za akustičnu gitaru

DUNLOP 83CB je zakrivljeni kapodaster za akustičnu gitaru, koji Vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu tonaliteta laganim pritiskom ruke. Snažna op..

152 kn 160 kn

Top Seller
DADDARIO Planet Waves PW-CP-07 BLK kapodaster za akustičnu /električnu gitaru DADDARIO Planet Waves PW-CP-07 BLK kapodaster za akustičnu /električnu gitaru

PLANET WAVES PW-CP-07 je kapodaster za akustične i električne gitare iz D'Addario NS Capo Lite serije kapodastera. Izrađen je od visokokvalitetno obli..

95 kn

Kyser kapodaster KG6SA: za akustičnu gitaru srebrne boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in USA-Texas ..

147 kn 155 kn

Top Seller
KYSER KGCBA Quick Change Blk kapodaster za klasičnu gitaru KYSER KGCBA Quick Change Blk kapodaster za klasičnu gitaru

Kyser kapodaster KGCBA: za klasičnu gitaru crne boje izrađen od aluminija lagan omogućuje transpoziciju u trenu Made in USA -Texas Boja: Crna..

147 kn 155 kn

KYSER KG12BA Quick Change BLK kapodaster za 12-žičanu gitaru

Kyser kapodaster Kg12BA: za akustičnu gitaru sa 12 žica crne boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in U..

155 kn

Dunlop 741 Elastic / Slide Converter kapodaster

DUNLOP 741 je gitarski kapodaster, koji služi i kao pomoć pri podizanju žica tijekom sviranja sa slideom, prikladan za sve gitare sa metalnim žicama i..

238 kn 250 kn

ERNIE BALL 9608 AXIS DUAL RADIUS PEWTER kapodaster za akustičnu /električnu gitaru

Ernie Ball 9608 Axis Capo ima ergonomski dizajn i omogućuje brzu i preciznu promjenu tonaliteta instrumenta dodirom jedne ruke. Dizajn s dvostrukim r..

97 kn

Kapodaster za akustičnu gitaru, obuhvaća samo 3 žice. Svirajte u otvorenim, alternativnim štimovima bez preštimavanje gitare. Kyser kapodaster KG3BA:..

155 kn

Top Seller
DUNLOP 88B Blk kapodaster za klasičnu gitaru DUNLOP 88B Blk kapodaster za klasičnu gitaru

DUNLOP 88B je kapodaster ravnog radijusa za klasičnu gitaru, koji Vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu tonaliteta laganim pritiskom ruke. Snažna ..

152 kn 160 kn

Kyser kapodaster KG6UA: za akustičnu gitaru plave boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in USA-Texas B..

143 kn 151 kn

Top Seller
Dunlop 83CM Maple kapodaster za akustičnu gitaru Dunlop 83CM Maple kapodaster za akustičnu gitaru

DUNLOP 83CM je zakrivljeni kapodaster za akustičnu gitaru, koji Vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu tonaliteta laganim pritiskom ruke. Snažna op..

178 kn 187 kn

PLANET WAVES PW-CP-04 je kapodaster za klasičnu gitaru iz D'Addario Classical Pro serije kapodastera. Patentirani mehanizam omogućuje precizno podešav..

160 kn

PLANET WAVES PW-CP-14 je kapodaster dizajniran da simulira DADGAD štim na standardno podešenim akustičnim ili električnim gitarama. Izrađen je od alum..

157 kn 165 kn

Top Seller
DADDARIO Planet Waves PW-CP-16 NS LITE BLK kapodaster za klasičnu gitaru DADDARIO Planet Waves PW-CP-16 NS LITE BLK kapodaster za klasičnu gitaru

PLANET WAVES PW-CP-16 je kapodaster za klasičnu gitaru iz D'Addario NS Capo Lite serije kapodastera. Izrađen je od visokokvalitetno oblikovane ABS ter..

92 kn

Kyser kapodaster KG6RWA: za akustičnu gitaru rosewood boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in USA-Texa..

147 kn 155 kn

DUNLOP 88N je kapodaster ravnog radijusa za klasičnu gitaru, koji Vam omogućuje brzu i jednostavnu promjenu tonaliteta laganim pritiskom ruke. Snažna ..

169 kn

Kyser kapodaster KG6MA: za akustičnu gitaru boja javora izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in USA-Texas ..

149 kn

PLANET WAVES PW-CP-01 Ratchet Capo je kapodaster dizajniran za standardne električne i akustične gitare, dizajnom koji pruža jednostavnost upotrebe i ..

81 kn

DUNLOP 11F je poniklani kapodaster za klasičnu gitaru, lagan i jednostavan za upotrebu. Sadrži prilagodljivu traku i elegantan ergonomski profil koji ..

50 kn

Kyser kapodaster KGEBA: za električnu gitaru crne boje izrađen od aluminija lagan quick change kapodaster-za brzu izmjenu made in USA-Texas B..

147 kn 155 kn

Prikazano 1 do 28 od 36 (2 Stranica)

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::