nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

ZA PRAVILNI PRIKAZ VALUTE, MOLIMO DA IZBRIŠETE PREDMEMORIJU (CACHE), KOLAČIĆE I POVIJEST PRETRAŽIVANJA.

Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA-PRODAJA PUTEM INTERNETA
Uvjeti poslovanja pobliže su objašnjeni u nastavku i vrijede za sve MUSIC MAX-ove kupce čije se prebivalište nalazi na području Hrvatske. Svaka punoljetna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja može biti naš kupac.

CIJENE
Sve cijene su u bruto iznosu, a sadrže PDV 25%, osim knjiga i udžbenika, gdje je PDV 5%.
Cijene su izražene u eurima i kunama.

GARANCIJA
Za sve artikle iz naše ponude, koji podliježu jamstvu, vrijedi jamstvo (garancija) ili kako je navedeno na jamstvenom listu, osim za rezervne dijelove i pribor (žice, trske za puhače, ulja, masti, kablovi, konektori...).
Poslije isteka garancije osiguravamo servis do 5 godina.
Ostali garancijski uvjeti navedeni su u našem garancijskom listu.

DOSTAVA
Naručene artikle šaljemo paketnim službama GLS i Intereuropa. Dostava se vrši prema uvjetima poslovanja tih paketnih službi i vrši se do vrata kupca. Za sve teže pakete (digitalni klaviri, i sl.) koje kupac želi dopremiti na više katove u zgradama, mora kupac to organizirati i platiti sam.

Kupac plaća troškove dostave 5 € (37,67 kn) za narudžbe iznosa manjeg od 50 € (376,73 kn).
Kod narudžbi iznad 50 € (376,73 kn) troškove dostave plaća MUSIC MAX.

MONTAŽA
Digitalni klaviri i klupice pakirani su u originalnoj ambalaži i nisu sastavljeni. Upute o sastavljanju su priložene. Sastavljanje nije u cijeni!

NAČIN PLAĆANJA
Kupac ima mogućnost plaćanja kreditnom karticom, pouzećem (tj. prilikom preuzimanja pošiljke), poštanskom uplatnicom ili virmanom na naš žiro račun. Zagrebačka banka: HR97 2360000 1101961789.
Podržane kreditne kartice su: Visa® (PBZ), Visa, MasterCard® (ZABA), Maestro® (ZABA, PBZ, Erste), Diners (Erste). Moguće je plaćanje na rate online: MasterCard (ZABA) do 12 rata, Maestro (PBZ) do 24 rate, Visa (PBZ) do 24 rate, Diners do 12 rata (Erste)

NARUDŽBA
Kada kupac pošalje narudžbu, dobije potvrdu te narudžbe putem elektronske pošte, koji sadrži opće uvjete.

PRIGOVORI I REKLAMACIJE
Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku putem pošte na adresu: Max glazbala d.o.o. Novodvorska 7, 49290 KLANJEC ili Max glazbala d.o.o., PJ Music Max King Cross, Škorpikova 34, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: [email protected]
Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE
Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe
- isporuka robe koja ima materijalne nedostatke

Materijalne nedostatke po čl.57. st.12. zakona o zaštiti potrošača rješavamo sukladno odredbama Zakona o obaveznim odnosima .

Kupac je obvezan proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom i garancijom.
Kod oštećenja, koja su nastala prilikom transporta i još posebno, kada se vide na pakiranju, potrebno ih je odmah reklamirati kuriru ili naknadno (u roku 24h) direktno kurirskoj službi i Music Maxu.

15 DANA ZA VRAĆANJE ARTIKALA
Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe u roku 15 dana u sljedećim slučajevima:
- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu (kod oštećenja izazvanih transportom, treba ih odmah prijaviti paketnoj službi)
- pravo na povrat bez navođenja razloga

Prodavatelj će odobriti zamjenu ili povrat robe kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s uputama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.

Troškove povrata proizvoda snosi kupac.
Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom i garancijom.

PRAVO ODUSTAJANJA OD KUPNJE I JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Kupac, odnosno potrošač, ima pravo prema članku 57., stavka 1. točka 8. Zakona o zaštiti potrošača, da u roku od 14 dana od dana (dostave) zaprimanja robe robe, bez navođenja razloga, jednostrano raskine kupoprodajni ugovor, te da raskid preda pisanim putem prije isteka roka za jednostranim raskidom na adresu prodavatelja: Max Glazbala d.o.o., PJ Music Max King Cross, Škorpikova 34, 10000 Zagreb.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati (klikni ovdje).
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA
Ako se jednostrano raskine ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili odluku o jednostranom raskidu ugovora i primili vraćenu robu.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da se pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snose se nikakvi troškovi u odnosu na povrat.
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.
Izravne troškove povrata robe snosi potrošač sam.
Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

UGOVOR
Ugovor između kupca i prodavatelja (potvrda narudžbe) bit će pohranjen u sjedištu MUSIC MAX-a. Primjerak tog ugovora kupac će primiti prilikom potvrde narudžbe mailom. Zadržavamo pravo na promjene cijena bez prethodne najave. Za eventualnu krivu sliku, netočan navod u opisu proizvoda, pogrešnu cijenu ili dostupnost proizvoda ne snosimo odgovornost.

SIGURNOST KUPOVINE
Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava Wspay sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se preko PBZ card-a korištenjem sustava Wspay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne pamte unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica spremaju u baze podataka.

PRAVILA PRIVATNOSTI
MUSIC MAX se obavezuje štititi podatke kupaca sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i općih odredbi EU o zaštiti podataka (GDPR )

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::