Max Club uvjeti

nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  info@musicmax.hr

OSTANI DOMA I NARUČI PREKO WEBA - BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN... IMAŠ PITANJE, NAZOVI ILI PIŠI *** KLIKNI OVDJE***
0

Max Club uvjeti

MAX KLUB pristupna izjava

1. članak
Člansku iskaznicu Max Cluba (u nastavku: članska iskaznica) može dobiti svaka fizička osoba, koja ispuni prijavnicu (u nastavku: član). Član s potpisom prijavnice ali i prijavom u klub preko weba  prihvaća opća pravila MaxCluba.
Članstvo u klubu je besplatno.

2. članak
Izdavač i vlasnik članske iskaznice je Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec (u nastavku: Music Max).

3. članak
Član se obvezuje, da će s članskom iskaznicom postupati savjesno. Članska iskaznica vrijedi do prekida sa strane Music Max bez obrazloženja ili do ispisa člana  iz Max Kluba. Gubitak ili krađu članske iskaznice  član prijavljuje na info@musicmax.hr ili na adresu Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec, s naznakom Max Club.

U slučaju zlouporabe članske iskaznice Max Glazbala d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost.

4. članak
Članska iskaznica glasi na ime člana.

Članska iskaznica donosi pogodnosti pri kupnji posebno  označenih klubskih artikala i proizvoda, koji su objavljeni u katalogu na web stranicama www.musicmax.hr te u ostalim tiskanim i elektronskim medijima Music Max-a i prodajnih mjesta tvrtke Music Max.
Član  upotrebljava člansku iskaznicu  samo pri kupnji u trgovinama  Music Max.
Music Max se obvezuje, da su sve informacije, objavljene na klubskim stranama i elektronskom katalogu točne i ažurne. Slike objavljene u web katalogu su simbolične.

5. članak
Music Max jamči za pravne i stvarne greške na artiklima, zato reklamacije, garancije i pritužbe, koje se nađu na klubskim artiklima, koje član rješava s tvrtkom Music Max. Reklamacije i pritužbe, koje se odnose na članstvo u  klubu, rješava uredništvo kluba.

6. članak
Član se može pijaviti za primanje obavijesti o novostima, događajima, nagradnim igrama, zanimljivostima i djelovanju Max kluba ili spremiti osobne podatke u svojem profilu na web stranicama www.musicmax.hr ili poštom na adresu Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49 290 Klanjec, s oznakom Max Club.

7. članak 
Član dozvoljava upotrebu svojih osobnih podataka za namjene  aktivnosti Max Cluba. Aktivnosti uključuju uporabu osobnih podataka za namjenu trgovine i reklamiranja (obaviještavanje o novostima, događajima, akcijama, nagradnim igrama, slanje reklamne pošte, e-časopisa, SMS poruka, e-mailova, izvedba i organizaciju nagradnih igara te za druge potrebne namjene), statističke analize, kategoriziranje članova, slanje pozivnica, anketiranja, izvlačenja i podjele nagrade nagrađenima, objave nagrađenih i elektronskim i tiskanim medijima, slanja  SMS obavijesti na završetku SMS nagradnih igara itd. Član može u svakom trenutku zatražiti trajni ili trenutni prekid upotrebe osobnih podataka u prije navedene svrhe. Sve prikupljene podatke Music Max će čuvati i s njima postupati u skladu s zakonom o osobnim podatcima.

8. članak
Music Max zadržava pravo izmjene pravila  Max Cluba . O svim promjenama Music Max će obavijestiti članove sukladno njihovoj prijavi. Razumije se, da se član slaže s promjenama, i da se po prijemu obavijesti o promjenama neće ispisati iz Max Cluba .

9. članak
Pravila Max Cluba vrijede od 1. lipnja 2009.

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::