nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

ZA PRAVILNI PRIKAZ VALUTE, MOLIMO DA IZBRIŠETE PREDMEMORIJU (CACHE), KOLAČIĆE I POVIJEST PRETRAŽIVANJA.

Max Club uvjeti

MAX KLUB pristupna izjava

1. članak
Člansku iskaznicu Max Cluba (u nastavku: članska iskaznica) može dobiti svaka fizička osoba, koja ispuni prijavnicu (u nastavku: član). Član s potpisom prijavnice ali i prijavom u klub preko weba prihvaća opća pravila MaxCluba.
Članstvo u klubu je besplatno.

2. članak
Izdavač i vlasnik članske iskaznice je Max Glazbala d.o.o, Novodvorska 7, 49290 Klanjec (u nastavku: Music Max).

3. članak
Član se obvezuje, da će s članskom iskaznicom postupati savjesno. Članska iskaznica vrijedi do prekida sa strane Music Max bez obrazloženja ili do ispisa člana iz Max Kluba. Gubitak ili krađu članske iskaznice član prijavljuje na [email protected] ili na adresu Max Glazbala d.o.o., Novodvorska 7, 49290 Klanjec, s naznakom Max Club.

U slučaju zlouporabe članske iskaznice Max Glazbala d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost.

4. članak
Članska iskaznica glasi na ime člana.

Članska iskaznica donosi pogodnosti pri kupnji posebno označenih klupskih artikala i proizvoda, koji su objavljeni u katalogu na web stranicama www.musicmax.hr te u ostalim tiskanim i elektronskim medijima Music Max-a i prodajnih mjesta tvrtke Music Max.
Član upotrebljava člansku iskaznicu samo pri kupnji u Music Max trgovinama.
Music Max se obvezuje, da su sve informacije, objavljene na klupskim stranicama i elektronskom katalogu točne i ažurne. Slike objavljene u web katalogu su simbolične.

5. članak
Music Max jamči za pravne i stvarne greške na artiklima, zato reklamacije, garancije i pritužbe, koje se nađu na klupskim artiklima, koje član rješava s tvrtkom Music Max. Reklamacije i pritužbe, koje se odnose na članstvo u klubu, rješava uredništvo kluba.

6. članak
Član se može prijaviti za primanje obavijesti o novostima, događajima, nagradnim igrama, zanimljivostima i djelovanju Max kluba ili spremiti osobne podatke u svojem profilu na web stranicama www.musicmax.hr ili poštom na adresu Max Glazbala d.o.o., Novodvorska 7, 49290 Klanjec, s oznakom Max Club.

7. članak
Član dozvoljava upotrebu svojih osobnih podataka za namjene aktivnosti Max Cluba. Aktivnosti uključuju uporabu osobnih podataka za namjenu trgovine i reklamiranja (obavještavanje o novostima, događajima, akcijama, nagradnim igrama, slanje reklamne pošte, e-časopisa, SMS poruka, e-mailova, izvedba i organizaciju nagradnih igara te za druge potrebne namjene), statističke analize, kategoriziranje članova, slanje pozivnica, anketiranja, izvlačenja i podjele nagrade nagrađenima, objave nagrađenih i elektronskim i tiskanim medijima, slanja SMS obavijesti na završetku SMS nagradnih igara itd. Član može u svakom trenutku zatražiti trajni ili trenutni prekid upotrebe osobnih podataka u prije navedene svrhe. Sve prikupljene podatke Music Max će čuvati i s njima postupati u skladu s zakonom o osobnim podacima.

8. članak
Music Max zadržava pravo izmjene pravila Max Cluba. O svim promjenama Music Max će obavijestiti članove sukladno njihovoj prijavi. Razumije se, da se član slaže s promjenama, i da se po prijemu obavijesti o promjenama neće ispisati iz Max Cluba.

9. članak
Pravila Max Cluba vrijede od 1. lipnja 2009.

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::