nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

ZA PRAVILNI PRIKAZ VALUTE, MOLIMO DA IZBRIŠETE PREDMEMORIJU (CACHE), KOLAČIĆE I POVIJEST PRETRAŽIVANJA.

MXR M306 POLY BLUE OCTAVE gitarski efekt

 • Raspoloživost: Na zalihi
 • Proizvođač: MXR
 • Šifra proizvoda: M306G1

 • Web cijena:

  238,93€ (1.800,22 kn)

  Cijena na rate:

  251,51€ (1.895,00 kn)

  * Štedite:

  5%

 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 201,21€

Trenutačna zaliha: KINGCROSS ZAGREB

Ako ne znate što kupiti za poklon, ne brinite, tu je poklon bon!

* Popusti vrijede samo za online narudžbe, plaćanje gotovinom, jednokratno plaćanje karticom u našoj poslovnici ili plaćanje virmanom.

MXR M306 Poly Blue Octave gitarska efekt pedala kombinira moderne i klasične stilove pomicanja visine tona uz fuzz i modulaciju, kako bi stvorio ultimativnu oktavnu pedalu za kreatore tonova i novog zvuka.

Poly Blue Octave sadrži četiri odvojene postavke oktave (jedna dolje, dvije dolje, jedna gore, dvije gore), a možete kontrolirati razinu svake od njih. Svaka postavka je polifona, što znači da s akordima zvuče jednako zapanjujuće kao i kod pojedinačnih nota. Čak i osnovni nepromijenjeni signal dobiva vlastitu kontrolu razine, tako da možete odabrati savršenu mješavinu tonova pomaknute visine.

Mono prekidač vraća Vas u čvrste, monofone tonove analognih " pitch shifter" efekata. U ovom načinu rada, signali ispod oktave imaju tople vibracije i sirovu osobnost pedale kao što je MXR Vintage Bass Octave, dok signali više oktave svojim intenzitetom podsjećaju na Octavia Fuzz.

Poly Blue Octave ima neobuzdani Fuzz inspiriran klasičnim MXR Blue Box™ Fuzzom. Za svih pet signala, glasnoća fuzza se može podesiti pomoću Dry potenciometra nakon pritiska i držanja Fuzz tipke.

Dok su u funkciji koristi sa sub-oktavni signali, fuzz zvuči gusto i kompaktno, a preko signala viših tonova, učinak je sličan sintesajzeru. Pokrenite sve oktave u isto vrijeme za novi učinak.

Poly Blue Octave dual-mode modulation efekt u polifonom načinu rada pruža neobičnu simulaciju poznatog Leslie zvuka, dok u monofonom načinu pruža klasične modulacije inspirirane Phase 90.

Kao i fuzz efekt, modulacija se primjenjuje na svih pet signala kada je uključena. Mod potenciometar prilagođava brzinu efekta - da biste ga isključili, zakrenite Mod potenciometar do kraja u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

Putem EXP ulaza, Poly Blue Octave omogućuje kontrolu raznih postavki s expression pedalom kao što je Volume (X)™8 ili vanjskim prekidačem kao što je MXR Tap Tempo.

MXR Poly Blue Octave pruža visokoučinkovito pomicanje visine tona, fuzz i modulaciju u čvrstom i pouzdanom kućištu. Dodajte ovu pedalu na svoj pedalboard i otvorite nove zvučne granice!

Tipovi efekata: Octaver
Nazivni ulazni nivo: +5 dBV
Ulazna impedancija: 1MΩ
Izlazna impedancija: 100 Ω
Napajanje: 9V DC
Potrošnja struje: 265 mA
Specifikacije: Rotate SUB-1 knob clockwise to increase output level of SUB-1 signal or counterclockwise to decrease it.
Specifikacije II: Rotate SUB-2 clockwise to increase output level of SUB-2 signal or counterclockwise to decrease it.
Specifikacije III: Rotate OCT+1 knob clockwise to increase output level of OCT+1 signal or counterclockwise to decrease it.
Svojstva: Rotate OCT+2 knob clockwise to increase output level of OCT+2 signal or counterclockwise to decrease it


Item No.: M306G1

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::