nazovi:  098 176 3103   |   piši na:  [email protected]

ZA PRAVILNI PRIKAZ VALUTE, MOLIMO DA IZBRIŠETE PREDMEMORIJU (CACHE), KOLAČIĆE I POVIJEST PRETRAŽIVANJA.

NUX NME-5 TRIDENT gitarski efekt

 • Raspoloživost: Na zalihi
 • Proizvođač: NUX
 • Šifra proizvoda: NME-5

 • Web cijena:

  384,00€

  Cijena na rate:

  404,21€

  * Štedite:

  5%

 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 384,00€
 • Bez poreza: 307,20€
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 384,00€

Trenutačna zaliha: KINGCROSS ZAGREB

Ako ne znate što kupiti za poklon, ne brinite, tu je poklon bon!

* Popusti vrijede samo za online narudžbe, plaćanje gotovinom, jednokratno plaćanje karticom u našoj poslovnici ili plaćanje virmanom.

NUX NME-5 TRIDENT sadrži novo ažurirano modeliranje legendarnog TSAC-4K pojačala (White-box Physical Modeling algorithm). Algoritam TSAC-4K Amp Modeling dvostruko je složeniji od prethodnih verzija. To je dovelo do dizajna nove hardverske platforme s 2 DSP-a, jedan za obradu svih efekata, a drugi za algoritam za modeliranje gitarskog pojačala.

Osim toga, TRIDENT koristi vrhunske A/D & D/A pretvarače i analogne sklopove za postizanje čistog zvuka s niskom razinom šuma. Ultimativni algoritam za modeliranje pojačala prepun je značajki i funkcionalnosti. Baš kao i njihova prava pojačala, uključenih 27 gitarskih pojačala sadrže HIGH/LOW ulaze, 4 priključka patch kabela za različita povezivanja, prekidač tona.

TRIDENT uključuje i 27 Cab IR-ova u 1024 sample rezoluciji. Precizno ugodite ton kabineta s 4 mikrofona (svaki s 3 položaja) za podešavanje IR niske/visoke razine. I konačno, proširite svoju kolekciju IR impulsa IR-ovima drugih kreatora i 32 dodatna prostorna prostora za pohranu.

Trident™ softver za uređivanje automatski će pretvoriti IR format na vašem računalu ili Macu. TRIDENT-ov raspored tipki, prekidača i nožnih prekidača sličan je gitarskim pedalama, efekti se mogu uključiti/isključiti neovisno.

SELECT & PARAM s LCD zaslonom pružaju više detalja o parametrima, block order/status. TRIDENT je također snažan studijski uređaj, kompletno USB-C audio sučelje za gitaru. Trident Editor™ može se preuzeti sa stranice proizvoda za uređivanje patcheva i postavki USB usmjeravanja.

Snimite svoje TRIDENT zapise u svoj omiljeni DAW ili ga koristite kao"re-amp" uređaj kako bi udahnuli novi život svojim prethodno snimljenim audiozapisima.

Pažnja! Kako bi vam pružio najbolji dinamički raspon USB streaminga, TRIDENT ne kontrolira glasnoću reprodukcije na Vašem računalu. Kada koristite TRIDENT kao USB audio sučelje, ne zaboravite podesiti glasnoću reprodukcije na računalu od "minimalne" do željene glasnoće.

USB priključak: Spojite USB kabel na svoje računalo za ažuriranje firmwarea, USB audio snimanje ili uređivanje Trident™ softvera za uređivanje.

Spojite USB kabel na računalo i držite UP & REVERB nožne prekidače za uključivanje TRIDENT-a, a zatim možete ući u DFU (Device Firmware Update) mod za ažuriranje firmware-a. Za više pojedinosti posjetite stranicu proizvoda kako biste provjerili vodič za ažuriranje firmwarea i preuzeli najnoviji firmware i softver za uređivanje Trident™.

TRIDENT uključuje loop od 30 sekundi i možete podesiti loop položaj kao PRE ili POST. U PRE, snimljeni loop je čist i spreman za obradu pomoću TRIDENT Amps and Effects. U POST-u, snimljeni loop obrađuje TRIDENT.

Tipovi efekata: Multiefekt
Ulazna impedancija: 1MΩ
Izlazna impedancija: 1kΩ
Frekvencija sempliranja: 48kHz / 32bit
Zaslon: LCD screen
Specifikacije: System Latency: 1ms
Specifikacije II: Effect types: Delay, Pitch Shift, Phaser, Chorus, Compressor, Filter, Reverb, Tremolo
Specifikacije III: Modelling effects processor for guitar
Svojstva: Number of presets: 96
Svojstva II: 27 amp simulations; 4 mic simulations
Svojstva III: A/D and D/A converters and analogue circuitry
Pribor: 9V DC power supply included
Širina: 312mm
Visina: 65 mm
Dubina: 164mm

Item No.: NME-5

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro

E-novosti

* Email:

Ime:

Molimo izaberite vašu grupu interesa

Područja interesa (izaberite jedno ili više)::